Funny stuff

5 LEGO ideeën die je gewoon moet hebben

Noem het retro, noem het old school, maar bij vele tech-liefhebbers gaat het bloed sneller stromen bij het zien van deze LEGO ideeen, Ze zijn nog niet te koop maar je kunt wel bijdragen aan de realisatie. Welk LEGO idee is jouw favoriet?

3dfx Voodoo 3D accelerator

Menige gamer reed vroeger half Nederland door om er eentje te bemachtigen. De 3dfx Voodoo kaart was een must have om lekker te kunnen gamen en de meest iconische grafische kaart van de jaren negentig. Op dit moment heeft het idee de mijlpaal van 1000 supporters behaald, maar heeft hij nog wel een weg af te leggen.

Creative Labs Sound Blaster 2 Pro

Waar de Voodoo 3D-kaart een must have was voor grafische weergave, was de Sound Blaster 2 Pro van Creative Labs de kaart die je wilde hebben voor audio. Toen audio-kaarten standaard nog niet ingebouwd waren op het moederbord moest je een dergelijke kaart installeren in je pc om geluid te hebben. Creative Labs is lange tijd met haar Sound Blaster de standaard geweest.

Super Nintendo Entertainment System (SNES)

De SNES was niet de eerste gaming console van Nintendo, maar wel een enorm verkoopsucces. Deze eerste 16-bit gaming console van Nintendo werd onder andere in Azie uitgebracht in een grijs/paarse uitvoering. Dit in tegenstelling tot de bekende grijze variant die wij in Europa kennen. Dit toffe project heeft bijna 400 supporters en heeft nog een lange weg te gaan. Neemt niet weg dat het wel erg tof is natuurlijk.

Mega Man 1987

Met een Nintendo console als voorganger kan een echte Nintendo game natuurlijk niet achterblijven. Mega Man is mijn persoonlijke favoriet en stamt inmiddels uit december 1987. Dit set zou voorzien in niet alleen Mega Man zelf, maar ook alle eindbazen zoals Cutman, Bomberman en zelfs Dr Willey zelf. Tja, mocht hij er komen moet ik dit set gewoon scoren.

Knightrider’s KITT

Heb je het over retro, dan mag de supersnelle bolide van Michael Knight niet ontbreken. KITT kon jaaaaren geleden al praten en autonoom rijden, iets waar sommige automerken nu nog niet klaar voor zijn. Dus als je dan toch een snelle bolide van LEGO zoekt, dan kun je eigenlijk niet om KITT heen. Ik moet zeggen dat hij er wel aardig tof uitziet zo!

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button