Films & TV

De 5 beste Nederlandse series in 2017

Volgende week schijnt het enorm koud te worden in Nederland. Tijd om heerlijk op de bank te liggen en je fleece deken om je heen te slaan. Maar wat heb je daar nog meer bij nodig? Juist…de beste Nederlandse series van 2017 natuurlijk. Een nieuw jaar, een nieuwe serie. Niet alleen Amerikaanse reuzen als Netflix, HBO en AMC introduceren in 2017 series, maar in Nederland gebeurt er ook een hoop. Hierbij de vijf beste Nederlandse series op een rij die je in 2017 niet mag missen!

De maatschap

Deze serie is geïnspireerd op de interessantste familie van Nederland: de familie Moszkowicz. Net als het boek Judas, hoopt de serie hoge ogen te gooien. Het gaat over de opkomst van een familie-imperium dat de jonge Matthias Meyer (Maarten Heijmans) opbouwt in het naoorlogse Nederland.

Vanaf 25 januari 2017 kun je de serie zien op NPO2. Met: Pierre Bokma, Maarten Heijmans en Daan Schuurmans.

Brussel

Deze ‘Nederlandse House of Cards’ belooft veel goeds. De door Leon de Winter geschreven dramaserie speelt zich af in Brussel, het machtscentrum van Europa. Alles draait om invloed hebben én houden. Ook als dat alleen haalbaar is met behulp van: omkoping, charmes, bedrog en moord.

De serie Brussel kijk je via de entertainmentzender van KPN. Met: Johanna ter Steege, Daniël Boissevain en Matthijs van de Sande Bakhuyzen. Tijdens de Alles-in-1 keer voor elkaar weken probeert KPN overstappen extra verleidelijk te maken met gratis monteur.

Bitterzoet

Deze komische dramaserie gaat over drie vrouwen met een ‘fantastisch kutleven’. De dertigers kennen elkaar al sinds hun studententijd en bespreken samen alles: daten, rimpels, seks en opvoeding.

Vanaf 27 januari om 21:25 op Net5 in samenwerking met Linda.tv. Met: Jennifer Hoffman, Tina de Bruin en Anniek Pheifer in de hoofdrol.

KLEM

Je haalt je dochtertje op bij haar beste vriendin en redt per ongeluk het leven van haar vader, die een gevaarlijke crimineel blijkt te zijn. En die gevaarlijke crimineel beschouwt jou hierna als zielsverwant waarbij hij in het krijt staat. Terwijl jij echt niet met hem gezien kan worden, vanwege je functie bij De Belastingdienst. Dan zit je KLEM.

Deze spannende dramaserie van de makers van Overspel en Vuurzee kun je vanaf 19 januari 2017 om 20.30 uur zien op de VARA, NPO 1. Met acteurs Barry Atsma, Georgina Verbaan en Jacob Derwig.

Odds

Odds is een Nederlandse serie waarbij een bijzonder tweetal moordzaken oplost. Tom is iemand van de cijfers, tot op het autistische af. Neil is een levensgenieter en vrouwenversierder. Je zou het niet verwachten, maar ze werken verrassend goed samen.

Vanaf 2017 kun je deze serie online bekijken bij Videoland (o.a. te bestellen bij Interactieve TV van Telfort, KPN en XS4ALL). Met: Tygo Gernandt, Willem Voogd, Hannah Hoekstra en Oscar Aert.

 

Dit is een advertorial geschreven door KPN.

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button