tech365
betere-status-updates-op-Facebook

10 Handige tips voor betere status updates op Facebook [Infographic]

Er wordt veel onderzoek gedaan naar manieren om je posts op social media websites te verbeteren. Deze Infographic, gemaakt door het team van Shortstack, geeft je een aantal handige tips voor betere status updates op Facebook te maken.

Een handige tips die eigenlijk op de meeste platformen wel terugkomt is het gebruikt van verkorte url’s. Voor wie hier niet bekend mee is, dit zijn diensten die een volledige url omzetten naar een korte variant, zoals bijvoorbeeld “http://bit.ly/gfteGa”. Een andere tip die het goed doet is het aansporen tot actie. Geef duidelijk aan wat je van je bezoekers verwacht, zoals het aansporen tot het geven van je mening of het delen van een bericht.

Neem de Infographic eens door en kijk of er handige tips tussenzitten die je kunnen helpen om nog betere status updates  op Facebook te posten.

 

10 Handige tips voor betere status updates op Facebook

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen