tech365
Microsoft Office Excel voor ipad

Microsoft lanceert Office apps voor iPad

Microsoft heeft het meerdere malen ontkent; een versie van Office voor de iPad. Toch was er enorm veel vraag naar deze app suite. Tot verbazing van vele is Microsoft toch overstag gegaan en heeft een versie van Office voor de iPad gelanceerd. 

De Office Suite voor de iPad bestaat uit een drietal applicaties, namelijk: Word, PowerPoint en Excel. De apps zijn gratis te downloaden uit de AppStore, echter is er wel een klein addertje onder het gras. Het downloaden en gebruiken van de apps is gratis, maar wanneer je ze wilt gebruiken om documenten te maken of bewerken dan heb je een Office 365 abonnement nodig. Zolang het alleen maar gaat om het raadplegen van de documenten kun je dit dus kosteloos doen.

In de nieuwe app versie van Office zijn bijna alle functies van de desktop uitversie opgenomen. Het betreft dus niet een simpele versie, maar een gedegen volwaardige Office App.

Microsoft Office Excel voor ipad

 

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen